HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO15-1 | Weer een mooie overwinning!

FC Rijnvogels MO15-1 – FC Oegstgeest MO15-2 17–0 (6-0)

Het team verzamelt zich om 08:15 en doet haar warming up en kleine oefeningen. Samen met de opkomende zon en veld 3 vol met witte dauw, zijn we natuurlijk weer klaar om een mooie wedstrijd te spelen. Deze keer is FC Oegstgeest MO15-2 bij ons te gast.

Met 51 goals uit 3 wedstrijden staat het team ongeslagen bovenaan de ranglijst. Met de eerdere uitslagen (0-18, 24-1 en 9-1 winst) en de 7e plek van Oegstgeest verwacht het team zelf een ruime overwinning. Gelukkig hebben de meiden voldoende zelfvertrouwen. De wedstrijd begint wat rommelig als de coach van Oegstgeest bij aankomst doorgeeft dat ze maar 9 speelsters heeft. Even samen puzzelen, zodat de wedstrijd toch door kon gaan. Gelukkig wil de getalenteerde keeper van Rijnvogels JO12-1 ze helpen en gaat bij Oegstgeest op doel.

Doordat we zelf slordig speelden, veel kansen misten én de goede reddingen van de keeper stond het “slechts” 6-0 bij rust. Het team baalde er zelf ook van, waardoor het na rust veel beter ging. Aanvoerder Emilie gaf goede instructies waardoor de meiden elkaar weer ouderwets goed vonden. Toen de inval keeper naar zijn eigen team moest, liep de score gauw op van 9-0 naar de eindstand 17-0. Een mooie overwinning met een dubbel gevoel.

Het team speelde vorig jaar in de hoofdklasse MO13 en is nu door de KNVB in de 3e klasse ingedeeld. Wij denken dat we een hogere klasse aankunnen, maar we moeten dit eerst aantonen door vaak en overtuigend te winnen. Ook voor de trainers een mooie uitdaging om het team ook op een lager niveau bevlogen en netjes te laten voetballen. Het liefst wil iedere speelster haar doelpuntje meepikken, waardoor zelfs onze centrale verdediger regelmatig in de spits loopt.

Volgende week spelen we uit tegen de nummer 5, Valken’68.

Wil je een keer met dit leuke team kennismaken en proeftrainen? Dat kan altijd! We spelen volgend jaar ook MO15 en zoeken meiden die onze selectie dan willen verbreden. Kom gerust een keer. We trainen op dinsdag en donderdag om 18:30. Bel of app de trainers op 06 -20016947 of 06- 20364474

07/10/2024


Alle wedstrijdverslagen van MO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media