MO15-1 | De vijfde welverdiende overwinning

Valken’68 MO15-1 – FC Rijnvogels MO15-1 1-7

We speelden deze zaterdag uit tegen Valken’68. Het was best een tijd geleden dat we hier te gast waren. Qua afstand bijna een thuis wedstrijd. De meiden kenden ook veel spelers van de tegenstander en hadden er veel zin in.

Noa was aanvoerder en nam het team goed mee. Druk houden, breed maken en let op buitenspel. Ze wordt er ’s nachts mee wakker. We starten goed en hadden ontzettend veel kansen. De bal wilde er maar niet in. De keeper van Valken bleef in de weg staan. Tot onze schrik stonden we na een kwartier ineens 1-0 achter; de ouderwetse flipperkast en wat pech voor onze keeper. Het team stond gelijk op scherp en nam de wedstrijd volledig over. Valken verdedigde zich goed, en we gingen de rust in met 4 mooie FCR goals.

Waarschijnlijk had de speelsters van Valken een donder speech gehad want ze liepen daarna letterlijk door en over ons heen. De scheids floot traag, en naar onze mening behoorlijk partijdig, waardoor de sfeer op het veld snel minder werd. Verdediger Jazmin werd gevloerd, maakte een salto door de lucht en landde lelijk op haar hoofd. Feline nam het over en kwam de verdediging versterken. Het team was er klaar mee en voerde de druk op. De laatste 30 minuten voetbalden we op de helft van Valken en maakten schitterende goals. Complimenten voor Geerte die een corner schitterend inkopte. En invalkeeper Kim maakte de wedstrijd symbolisch af door chill voor haar doel te gaan zitten.

Volgende week spelen we om 09:00 thuis DoCos. Kom om gerust aanmoedigen.

Wil je een keer bij dit leuke team proeftrainen? Dat kan! We trainen op dinsdag en donderdag om 18:30. Bel of app de trainers op 06 -20016947 of 06- 20364474