JEUGD | De JO11-1 is het team van de week!

Hoe gaat het met dit leuke team?

De JO11-1 is een mengeling van de oude JO10-1 aangevuld met nieuwe helden. Deze mengeling van talent wisselt grote winstpartijen af, met af en toe een terrechte nederlaag. Alleen tegen vv Katwijk en FC Oegstgeest moesten ze hun meerdere erkennen. In de oefensessies aan het eind van vorig seizoen, was het nog even wennen op een half veld, maar daar is intussen niets meer van te merken. Onderling accepteren de mannen een missertje van een ploeggenoot, om vervolgens zelf een tandje bij te zetten. Hard werken is dan ook de basis voor elke wedstrijd en training.
Goed voetbal hoort daar natuurlijk ook bij en ook daar worden de patronen steeds beter zichtbaar. Martin Durieux is het meesterbrein achter dit clubje supervogels. Oog voor elkaar en niet altijd zelf willen scoren is nog een pijnpuntje, maar gisteren in de laatste wedstrijd van de 1e competitie/ bekerronde was er verandering te zien in de zelfscoringsdrift. Mooie aanvallen en ook de bal afspelen naar iemand die er beter voorstond. Foreholte JO11-2 heeft geprobeerd er een wedstrijd van te maken en dat lukte tot op zekere hoogte. Ondanks de goede tegenstand werd de limonade opgezocht met een toch wel verdiende 3-1 stand.
De JO11-1 trein heeft echter geen standje stationair en geeft 60 minuten gas, dus het was wachten tot de Voorhoutse vesting afbrokkelde. Dat gebeurde ook maar het was hard werken tot de 43 minuut. Daarna denderde de mannen door tot een mooie 8-2 overwinning. Ronde 1 zit er op, 7 gespeeld, 5 gewonnen en 2 verloren. Met 27 doelpunten tegen en maar liefst 61 doelpunten voor is het nooit saai langs de lijn en een keurige 2 plek. Op naar de volgende ronde, want het gaat eigenlijk best lekker.
Ook namens de JO11-1 (Hovhannes, Timo, Lenn, Levi, Dex, Tim, Anis, Mo, David, Joris en Martin)