Kooltuin Culinair weer een tophit
Complimenten aan de mannen van de evenementen
De rode loper lag uit. De dames met de ontvangstbubbels ontvingen de vele gasten.
Het weer was niet echt lekker maar lekker was het weer. Op culinair gebied dus. Volle bak tijdens Kooltuin Culinair dat weer als een voltreffer mag worden bestempeld. Na de vele voorbereidingen van onze immer actieve Evenementencommissie kunnen zij na hun vele inspanningen samen met de bijna driehonderd gasten terugblikken op een voltreffer. Een zeer gemêleerd gezelschap vanuit alle geledingen van de club vierde een avondje Kooltuin. Geen patatje in de kantine of het simpele broodje kaas, ham, ei of het wat meer gesoigneerde broodje gezond stonden vanavond niet op de menukaart van Kooltuin Culinair. Het was genieten van niet alledaagse lekkernijen. Zoals een broodje warme beenham van Slagerij Timmers, de speciale shaslick van restaurant De Buuren of een oerfrietje met stoofvlees of pulled pork van H.H.Catering. Wat te denken van Visfileer die een verse tonijn fileerde en onder ruime belangstelling uitleg gaf hoe de smaak van ´de biefstuk der zee´ het beste de tong streelt. Restaurant Neefjes serveerde rundercarpaccio en Vitello Tornado met een vleugje verfijnde rauwkost waar de liefhebber niet omheen kon. Alleen al om de subtiele combinatie. Om een en ander een spiritueel te begeleiden was er volop keuze bij Jéroboom waar wijnen uit diverse landen de uitgelezen wijnen waren waarmee de gerechten moeiteloos konden worden begeleid. De sushi´s mochten op deze avond ook niet ontbreken. Sushi Zandbergen catering wist er velen mee te verleiden. En dan, ja dan. Na al die verwennerijen ook nog even een lekker ijsje likken bij Tante Tasty. Al met al was het weer een topavond op de Kooltuin.
Mede dankzij de tomeloze inzet van de helden van onze Evenementencommissie.
01/06/2023
Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media